Intervac

Facts About Intervac

What a way to travel! Intervac isn’t just a company – but a way of life that our founders discovered and pioneered. Since 1953 we have been leading the way facilitating home exchange between families, singles and retired people. Within the organization our national representatives work together and beyond country borders to make sure that you find the perfect exchange partner and that your holidays are stress-free and fun.

Marianne og jeg er meget begejstrede for denne måde at rejse på. Og vi er glade for Intervac.dk i Danmark, som vi har brugt siden 2006. Vi har været i Holland, i Esbjerg, Fåborg og Frederiksberg, Sydvestengland, Warszawa, Nice i Frankrig, Schweiz og Barcelona i Portugal. I skrivende stund (februar 2015) har vi en halv aftale med Tenerife i 2016.

Vi synes, det er en spændende måde at se andre lande på. Vi kommer tæt på lokalbefolkningen og har et rigtigt hjem at bo i, når vi kommer – ja, hjem!

DK 100210 er vores navn/kode på www.intervac.dk.  Her er det direkte link http://dk.intervac-homeexchange.com/listings/5201ce85e3bbfe7b91079748

 

 

Holland

Holland var vores første møde med Intervac. (Der arbejdes på siden)